Categorii
Noutati

Când vine vorba de site-uri de dating, am decis că vârsta contează

Este un adevăr recunoscut universal că bărbații înstăriți atrag femeile mai tinere ca muștele într-un tocat.

Fostul șef de Formula 1, în vârstă de 89 de ani, Bernie Ecclestone, tocmai a avut un copil cu iubita sa de 44 de ani. Steve Martin avea 67 de ani când soția sa de 41 de ani a născut primul său copil, iar Clint Eastwood avea 66 de ani, când partenerul său de 31 de ani a avut al șaptelea său.

Ronnie Wood avea 68 de ani, când paramourul său, de 31 de ani, juniorul său, a livrat gemeni, în timp ce la 73 de ani Mick Jagger a devenit tată pentru a opta oară cu iubitul său de 29 de ani. Lista orientată continuă și continuă.

Femeile în vârstă de 60 de ani, cu toate acestea, simt adesea că avem magnetismul sexual al unui șoricel pe jumătate decongelat. Femeile mele de vârsta mea sunt sigure că poliția va pune afișele fotografiilor noastre cu cana cu titlul „Nu doresc: moarte sau viu”.

În plus, trebuie să respectăm atât de multe reguli: fără clipe intermitente, fără miniskirts, fără schimburi care să dezvăluie aripa de bingo.

Când mi-a sugerat recent o scufundare cu o prietenă, ea a înnebunit. „Glumesti? Nici măcar nu am trecut fără mâneci într-un deceniu! ” Este clar că a început momentul unei campanii care le oferă femeilor în vârstă dreptul la brațe goale.

Ca feministă, am fost întotdeauna în contradicție cu dublul standard al societății, care oferă bărbaților mai în vârstă un sobriquet „vulpe argintie” sexy, în timp ce femeile de aceeași vârstă sunt etichetate „ghete vechi”. Simt despre ageismul sexist așa cum se simte lumea în ceea ce privește sigiliile pentru bebeluși, este inexcusabil și atroce. Cu excepția cazului în care o femeie mai în vârstă se întâlnește cu propriul meu fiu. Apoi, îmi place: „Sună polițiștii!”

Bineînțeles, nu știam că sunt un fard care poartă card, până nu am deschis ușa pentru a saluta noua întâlnire a fiului meu și m-am trezit să privesc o față la fel de purtată ca vremea mea. A fost atunci când Marele Canyon-esque se ascunde între credințele și comportamentul meu căscat cavernos înaintea mea. În mintea mea era un singur gând: avea să-l întâlnească sau să-l adopte?

  • Deci, unde te-ai întâlnit? Am întrebat, gândindu-mă, la o licitație? Sau eventual o săpătură arheologică?

„La sală”, a răspuns marea dame. „Fiul tău este atât de drăguț. Genul de drăguț care face ca ochii unei femei să se înțeapă. ”

„Da, se numește tinerețe”, am replicat, pe scurt. „Vă dați seama că sunteți suficient de bătrân pentru a fi mama lui?”

„Ești doar la fel de bătrân ca omul pe care îl simți”, a chicotit ea cochetă.

Când a continuat să-mi explice avantajele băieților de jucării pentru întâlniri, am combătut, cu buze subțiri, „Cel puțin
„Până la moarte ne facem parte” din juramintele tale de nuntă va avea o conotație mult mai scurtă. ” Înțelegeți-vă, sănătatea pe termen lung a acestui pustar nu a fost o preocupare majoră, deoarece, dacă continua să se roage pe fiul meu, clar o voi omorî. Acolo unde există voință, băiatul meu nu avea să fie în el.

S-ar putea să credeți că merg pentru aur la Jocurile Olimpice de Ipocrizie, dar aș fi la fel de îngrozit dacă fiica mea ar fi împletit romantic cu un tip de 30 de ani în vârstă. Da, egalitatea între sexe înseamnă că femeilor ar trebui să li se permită să îmbătrânească în dizgrație, la fel ca Mick, Ronnie, Bernie, Clint și lenevia lor lascivă. Și da, întâlnirea cu cineva mai tânăr te face să te simți ca un adolescent. Dar este într-adevăr o privire bună pentru o persoană care are în vedere prima lor placă de incontinență?
Articol conex
Genul de gândire creativă pe care îl fac copiii noștri pune viitorul lumii noastre în mâini foarte sigure.
Opinie
Viața de duminică
Lecția pe care fiica mea de 11 ani m-a învățat-o în timp ce învățam acasă

Vârsta nu este doar un număr; este diferența dintre utilizarea unei pene sau a unui defibrilator în foreplay. Un partener care și-a trecut data de utilizare poate provoca un caz urât de botulism în dormitor. Mă bucur să spun că relația fiului meu a ieșit în evidență. Dacă arată din nou o înclinație de a petrece timp cu un edificiu înfiorător, îi voi cumpăra un membru al Trustului Național.

Da, pășunea poate fi mai ecologică pe partea cealaltă, dar ideea este aceasta – probabil că ești prea bătrân pentru a trece peste gard.

Servicii creare site-uri de dating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *