Categorii
Noutati

Bărbații cred că fotografiile fără cămașă le sporesc șansele la aplicațiile de dating – dar, de fapt, fac contrariul

Conform unui nou studiu, 90% dintre bărbați consideră că ștergerea cărnii lor pe aplicațiile de întâlnire este mai probabil să le crească șansele. Cu toate acestea, se pare exact exact opusul. Un sondaj realizat de Dating.com a descoperit că bărbații care folosesc o fotografie fără top în profilul lor obțin de fapt cu 25% mai puține meciuri decât cei care nu. Studiul a intervievat 2.000 de utilizatori la întâmplare din aplicațiile de întâlnire ale companiei, înainte de a le compara cu datele adunate.

Rezultatele au arătat că, în timp ce bărbații considerau că ar fi prezentat topless este o idee bună, un uluitor 66% dintre femei au spus că au găsit imagini fără cămăși imature. În plus, 79% dintre femei au spus că este puțin probabil să întâlnească un bărbat care avea un selfie fără cămașă pe profilul său. Cu toate acestea, 15% au spus că vor fi deschiși la o conexiune, iar 9% ar considera o prietenie. O analiză a studiului este că acest lucru nu a fost cazul dacă situația a fost inversată. Cercetările au descoperit că femeile care aveau imagini în bikini pe profilurile lor aveau 40% mai multe șanse să intre la meciuri.

Fotografii topless este și cazul bărbaților

Fotografii site dating

Este de remarcat faptul că studiul nu specifică dacă acest lucru nu-i place pentru fotografii fără topless este și cazul bărbaților LGBTQ +. Cu toate acestea, studiul a remarcat faptul că comunitatea LGBTQ + este de patru ori mai mare să includă o poză fără cămașă pe profilul lor de întâlnire. În alte știri despre întâlniri, „manșeta Covid” este cea mai recentă tendință care apare în timpul blocării. Potrivit aplicației de întâlnire Badoo, single-urile caută acum companie și un partener de lungă durată peste o conexiune casual – chiar mai mult decât înainte de blocare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version