Categorii
Noutati

Online Dating în plină expansiune, dar utilizatori spun că nu este suficient

Intalniri virtuale in 2020

Pandemia a forțat mulți oameni să rămână acasă, ceea ce înseamnă că întâlnirea a trebuit să se mute online. Pentru acest episod, Kaitlyn Tiffany și cu mine vorbim cu persoanele de întâlnire online și cu VP-ul strategiei Bumble despre modul în care se adaptează la întâlnirea virtuală. Ei încearcă să-și dea seama ce caracteristici și comportamente vor rămâne, dacă există, după distanțarea socială și sfârșitul pandemiei.

Aplicațiile de întâlnire s-au bazat pe date virtuale în ultimele luni. Tinder lansează apeluri video și a adăugat o caracteristică numită Mod Global, care vă permite să vă potriviți cu oameni din întreaga lume. Hinge a lansat un ecuson virtual de întâlnire pe care utilizatorii își pot pune profilurile pentru a indica faptul că sunt pentru o dată virtuală, iar Bumble a extins și cât de departe se pot potrivi oamenii și a făcut posibilă trimiterea de note audio în aplicație. Bumble a avut deja apeluri video disponibile în aplicație, iar utilizarea acesteia, previzibil, a crescut în timpul pandemiei.

„Am văzut o creștere de 84 la sută a apelurilor video care au fost plasate între utilizatori”, spune Priti Joshi, VP de strategie la Bumble. „Și ceea ce auzim de la utilizatorii noștri este că acesta este practic o modalitate de a se conecta în siguranță, deoarece nu se pot conecta de fapt IRL chiar acum.”

Bumble spune că, în ultima săptămână a lunii aprilie, de exemplu, apelurile video au durat în medie 28 de minute. Oamenii vorbesc mai mult timp și încearcă să facă datele de apel video mai asemănătoare cu datele pe care le-au avut în persoană.

Cu toate acestea, persoanele de întâlnire spun că nu sunt încântate de tot ceea ce oferă datele virtuale. Ascultați episodul de mai sus pentru a auzi de la trei datatori care își explică călătoriile de întâlniri virtuale și caracteristicile pe care se așteaptă să le păstreze. Ca întotdeauna, vă puteți abona la emisiune oriunde obțineți podcast-urile. Pentru a ușura, totuși, aici sunt locurile obișnuite: Podcast-uri Apple, Cast-uri de buzunar, Spotify, Podcast-uri Google și fluxul nostru RSS.

O intalnire in rai

Uitați de interacțiunile tradiționale față în față – întâlnirile online au apărut ca cea mai populară modalitate de întâlnire a cuplurilor astăzi. Deși volumul utilizatorilor este din ce în ce mai mare, numărul companiilor din spațiu continuă să se reducă.

Cel mai mare din acest spațiu, Match Group, s-a integrat pe dating online, achiziționând aproximativ 20 de companii de-a lungul istoriei sale scurte. În consecință, Match Group are acum 45 de servicii impresionante de întâlnire în lista de creștere.

Dezvoltare site dating

Creare Site Dating

Punem mereu la dispoziție specialiști cu experiență pentru servicii de calitate înaltă. Suntem o agenție de web design care se mândrește cu site-urile dezvoltate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version